Fotoshoot 2019

Veghel 2019

Es Vedra Ibiza

Fotoshoot 2019

1/26
Radio Video Televisie

 

​Eddy Jansen werkte 20 jaar bij NOS/NCRV, maakte club-televisie voor PSV en hockeyclub Oranje-Rood en was voetbalcommentator bij Ziggosport. Hij beschikt over een eigen professionele video edit-set en is voice-over in talloze video-produkties en commercials.

Krant | Magazines | Online

 

Voor het Eindhovens Dagblad -print en online-  maakt Eddy Jansen nieuwsverhalen uit de binnenstad van Eindhoven en covert ook de ontwikkelingen in de dance-muziek. Voor het glossy magazine FRITS achtergrond-reportages en interviews. 

Presentator | Dagvoorzitter

 

Eddy is niet bang voor een microfoon en een ruimte vol mensen. Kortom: voor een presentatie draait hij zijn hand niet om. Product- of eventpresentaties, dagvoorzitterschappen en interviews zijn bij hem in goede handen. Hij was jarenlang DJ bij Classics Dance Night.

Pieter Van den Hoogenband: "Spelen gaan door!"

In FRITS Magazine -dé Eindhovense stadsglossy- staat deze maand mijn verhaal met Pieter van den Hoogenband, chef de mission van de Nederlandse Olympische ploeg. Natuurlijk gaat 'PvdH' uitgebreid in op het al of niet doorgaan van de Spelen in 2021.
Bijgaand filmpje met een kort interview met van den Hoogenband heb ik gemaakt ter ondersteuning van het verhaal op de diverse social media van FRITS
 
                                 
Update: 7 oktober 2020