Radio Video Televisie

 

​Eddy Jansen werkte 20 jaar bij NOS/NCRV, maakte club-televisie voor PSV en hockeyclub Oranje-Rood en was voetbalcommentator bij Ziggosport. Hij beschikt over een eigen professionele video edit-set en is voice-over in talloze video-produkties en commercials.

Krant | Magazines | Online

 

Voor het Eindhovens Dagblad -print en online-  maakt Eddy Jansen nieuwsverhalen uit de binnenstad van Eindhoven en covert ook de ontwikkelingen in de dance-muziek. Voor het glossy magazine FRITS achtergrond-reportages en interviews. 

Presentator | Dagvoorzitter

 

Eddy is niet bang voor een microfoon en een ruimte vol mensen. Kortom: voor een presentatie draait hij zijn hand niet om. Product- of eventpresentaties, dagvoorzitterschappen en interviews zijn bij hem in goede handen. Hij was jarenlang DJ bij Classics Dance Night.

Nog altijd trots op m'n Langs de Lijn-jaren!

Deze maand komt er een 5 CD-box en dubbel-LP uit met daarop de beste muziek van Langs de Lijn. Tussen 1985 en 2005 maakte ik ook deel uit van dat fantastische NOS-radioteam en daar ben ik nog steeds trots op.
Mijn 'opvolger' als presentator op de maandagavond, Henri Schut, maakte deze muzikale herinnering met ook veel foto's als art-work. Op YouTube vond ik deze video over Langs de Lijn Behind the Scenes! Leuk om te zien!
 
                                 
Update: 23 september 2020

Webdesign © 2020 Jansen Media & Events, Eindhoven, NL

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now

Veghel 2019