Col de L'Iseran aug. 2021

press to zoom

Fotoshoot 2019

press to zoom

Hawaii Pipeline-shore 2017

press to zoom

Col de L'Iseran aug. 2021

press to zoom
1/18
Radio Video Televisie

 

​Eddy Jansen werkte 20 jaar bij NOS/NCRV, maakte club-televisie voor PSV en hockeyclub Oranje-Rood en was voetbalcommentator bij Ziggosport. Hij beschikt over een eigen professionele video edit-set en is voice-over in talloze video-produkties en commercials.

Krant | Magazines | Online

 

Voor het Eindhovens Dagblad -print en online-  maakt Eddy Jansen nieuwsverhalen uit de binnenstad van Eindhoven en covert ook de ontwikkelingen in de dance-muziek. Voor het glossy magazine FRITS achtergrond-reportages en interviews. 

Presentator | Dagvoorzitter

 

Eddy is niet bang voor een microfoon en een ruimte vol mensen. Kortom: voor een presentatie draait hij zijn hand niet om. Product- of eventpresentaties, dagvoorzitterschappen en interviews zijn bij hem in goede handen. Hij was jarenlang DJ bij Classics Dance Night.

    De uitdaging voor 2022: de Passo de Stelvio!

Na het op de racefiets beklimmen van de Col de L'Iseran in de Franse Alpen in 2021 heb ik de smaak te pakken. Dit jaar staat de Passo de Stelvio in Noord-Italie op het programma, zoals het er nu naar uitziet in de derde week van augustus. De Stelvio is net als de Iseran ruim 2750 meter hoog en ik wil hem gaan beklimmen vanuit de wintersportplaats Bormio.

Bijgaande video laat zien wat ik onderweg allemaal kan verwachten. In het voorjaar flink trainen dus!

Update: 12 januari 2022