top of page
Radio Video Televisie

 

​Eddy Jansen werkte 20 jaar bij NOS/NCRV, maakte club-televisie voor PSV en hockeyclub Oranje-Rood en was voetbalcommentator bij Ziggosport. Hij beschikt over een eigen professionele video edit-set en is voice-over in talloze video-produkties en commercials.

Krant | Magazines | Online

 

Voor het Eindhovens Dagblad -print en online-  maakt Eddy Jansen nieuwsverhalen uit de binnenstad van Eindhoven en covert ook de ontwikkelingen in de dance-muziek. Voor het glossy magazine FRITS achtergrond-reportages en interviews. 

Presentator | Dagvoorzitter

 

Eddy is niet bang voor een microfoon en een ruimte vol mensen. Kortom: voor een presentatie draait hij zijn hand niet om. Product- of eventpresentaties, dagvoorzitterschappen en interviews zijn bij hem in goede handen. Hij was jarenlang DJ bij Classics Dance Night.

Ook weer op pad voor magazine Wintersporters.nl

Ik ben al járen een fanatieke skier; met ingang van komende winter ga ik ook weer schrijven over die passie. In hèt magazine van de N.Ski V., Wintersport en de daaraan gekoppelde website Wintersporters.nl. 
Tussen 1995 en 2005 schreef ik al voor Ski Magazine, de voorloper van het magazine Wintersport. Het voelt dus wel een beetje als terugkomen.

In de eerste uitgave van dit najaar ga ik het onder meer hebben over de steeds sneller smeltende gletsjers
 (zie foto eind juli gemaakt op de 3300 meter hoge La Grande Motte in Tignes) en over een heikel onderwerp in de skisport: de noodzakelijke verplichting van het dragen van een skihelm. 

Update: 4 augustus 2023

IMG_7572.jpg
bottom of page