top of page
Radio Video Televisie

 

​Eddy Jansen werkte 20 jaar bij NOS/NCRV, maakte club-televisie voor PSV en hockeyclub Oranje-Rood en was voetbalcommentator bij Ziggosport. Hij beschikt over een eigen professionele video edit-set en is voice-over in talloze video-produkties en commercials.

Krant | Magazines | Online

 

Voor het Eindhovens Dagblad -print en online-  maakt Eddy Jansen nieuwsverhalen uit de binnenstad van Eindhoven en covert ook de ontwikkelingen in de dance-muziek. Voor het glossy magazine FRITS achtergrond-reportages en interviews. 

Presentator | Dagvoorzitter

 

Eddy is niet bang voor een microfoon en een ruimte vol mensen. Kortom: voor een presentatie draait hij zijn hand niet om. Product- of eventpresentaties, dagvoorzitterschappen en interviews zijn bij hem in goede handen. Hij was jarenlang DJ bij Classics Dance Night.

Nieuwe klus in 2023: schrijven voor Bicycling

Ik ben al een paar jaar een fanatieke toerfietser; met ingang van dit jaar ga ik ook schrijven over die passie. In hèt magazine voor de toerfietser, Bicycling.

In de komende uitgave staat mijn eerste verhaal met Eindhovenaar Rob Rooijens (foto). Die restaureert oude (race)fietsen. Hoe ouder, hoe gekker. Een oude racefiets, die jarenlang achter in een schuurtje heeft gestaan, maakt hij als nieuw. Met vaak originele onderdelen, die hij 'overal en nergens' op de kop tikt. De nieuwe Bicycling is eind januari verschenen.
 

Update: 16 februari 2023

Rob Rooijens.webp
bottom of page