In actie voor Viaplay

press to zoom

Stelvio aug. 2022

press to zoom

Hawaii Pipeline-shore 2017

press to zoom

In actie voor Viaplay

press to zoom
1/21
Radio Video Televisie

 

​Eddy Jansen werkte 20 jaar bij NOS/NCRV, maakte club-televisie voor PSV en hockeyclub Oranje-Rood en was voetbalcommentator bij Ziggosport. Hij beschikt over een eigen professionele video edit-set en is voice-over in talloze video-produkties en commercials.

Krant | Magazines | Online

 

Voor het Eindhovens Dagblad -print en online-  maakt Eddy Jansen nieuwsverhalen uit de binnenstad van Eindhoven en covert ook de ontwikkelingen in de dance-muziek. Voor het glossy magazine FRITS achtergrond-reportages en interviews. 

Presentator | Dagvoorzitter

 

Eddy is niet bang voor een microfoon en een ruimte vol mensen. Kortom: voor een presentatie draait hij zijn hand niet om. Product- of eventpresentaties, dagvoorzitterschappen en interviews zijn bij hem in goede handen. Hij was jarenlang DJ bij Classics Dance Night.

'Tignes, encore un fois!'

Ik kom er al zo'n tien jaar, in Tignes en Val d'Isere. Elke eerste of tweede week van januari ga ik er een week skiën. Lekker van de ene Gletsjer (La Grande Motte in Tignes) naar de andere gletsjer, de Pisaillas in Val d'Isere.
En ik werk er natuurlijk ook een beetje en schrijf met enige regelmaat blogs over mijn bevindingen op de heerlijke afdalingen daar.
In de zomer van 2021 heb ik met m'n racefiets de Col de L'Iseran in Val d'Isere bedwongen. Ook daarover heb ik uitgebreid geschreven.
Het skigebied van Tignes heeft mijn hart gestolen, de trip begin januari 2023 is al enige tijd geleden 'booked and confirmed'. Om het maar op m'n beste Frans te zeggen: 'Tignes, encore un fois!'


 

Update: 15 november 2022

eddy10012022.jpg