Col de L'Iseran - august 2021
Col de L'Iseran - august 2021

press to zoom

Fotoshoot 2019

press to zoom

Hawaii Pipeline-shore 2017

press to zoom
Col de L'Iseran - august 2021
Col de L'Iseran - august 2021

press to zoom
1/21
Radio Video Televisie

 

​Eddy Jansen werkte 20 jaar bij NOS/NCRV, maakte club-televisie voor PSV en hockeyclub Oranje-Rood en was voetbalcommentator bij Ziggosport. Hij beschikt over een eigen professionele video edit-set en is voice-over in talloze video-produkties en commercials.

Krant | Magazines | Online

 

Voor het Eindhovens Dagblad -print en online-  maakt Eddy Jansen nieuwsverhalen uit de binnenstad van Eindhoven en covert ook de ontwikkelingen in de dance-muziek. Voor het glossy magazine FRITS achtergrond-reportages en interviews. 

Presentator | Dagvoorzitter

 

Eddy is niet bang voor een microfoon en een ruimte vol mensen. Kortom: voor een presentatie draait hij zijn hand niet om. Product- of eventpresentaties, dagvoorzitterschappen en interviews zijn bij hem in goede handen. Hij was jarenlang DJ bij Classics Dance Night.

    "Verliefd op Val d'Isere (... en Tignes)!"

In 2003 was ik voor het eerst in Espace Killy, het skigebied van Val d'Isere en Tignes in de Haute Savoie. Ik zou een verhaal maken voor Ski Magazine en was op slag verliefd! Wát een skigebied! In de jaren daarna ben ik er veel terug geweest. Afgelopen winter waren de Franse Alpen door de Coronacrisis op slot, maar komende winter mag ik weer! In augustus was ik op de racefiets op de Col de L'Iseran, in de tweede week van januari weer op de latten!

                        
Update: 14 september 2021