top of page

Projecten

Jansen Media & Events en Eddy Jansen werken voor diverse opdrachtgevers. Dit zijn de belangrijksten!
FRITS Magazine en Eindhovens Dagblad
Verslaggever 'binnenstad Eindhoven'

 

Ik woon midden in de bruisende binnenstad van Eindhoven, op nog geen kilometer afstand van het Philips Stadion. Op minder dan 500 meter van het Stratumseind, de Markt en de Kleine Berg: de straten waar hét te doen is in de stad. In die binnenstad gebeurt sowieso enorm veel. Die gebeurtenissen versla ik voor het ED. Interviews, reportages of gewoon simpel nieuws.

Voor FRITS Magazine duik ik wat meer de diepte in met uitgebreidere interviews uit het Eindhovense.

Camjo, video-editing en voice over
Online video's, interviews, reportages

 

Online video's zijn in het landschap van social media steeds belangrijker aan het worden. Laat zien wat je te bieden hebt: op LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter of via videokanalen als You Tube of Vimeo.
Jansen Media heeft een eigen edit-set voor de productie van video's voor online of presentatie-gebruik. Alleen een voice-over nodig bij bestaande videobeelden? Mijn stem is mijn handelsmerk! FRITSTV, hockeyclub Oranje-Rood en ICS (cleaning en catering) zijn vaste (video)opdrachtgevers.

IMG_9204.jpg
IMG_4703.JPG
Viaplay
Interviews, commentaar

 

Ieder weekend doe ik voor de nog tamelijk nieuwe streamingdienst Viaplay een of twee wedstrijden uit de Tulp hoofdklasse mannen, de nationale hockeycompetitie. En na aflloop interview ik de hoofdrolspelers uit de betreffende wedstrijd.
Een wedstrijd 'neerzetten' kan ik wel, maar omdat mijn hockeyverstand redelijk beperkt is, zit wekelijks oud-international Harrie Kwinten naast mij: hij maakt analyses en geeft duiding aan sitiuaties in het veld tijdens een wedstrijd. Wij zijn gevleid door de eerste positieve reacties uit de hockeywereld, maar het kan natuurlijk altijd nog beter!

bottom of page