Projecten

Jansen Media & Events en Eddy Jansen werken voor diverse opdrachtgevers. Dit zijn de belangrijksten!
FRITS Magazine en Eindhovens Dagblad
Verslaggever 'binnenstad Eindhoven'

 

Ik woon midden in de bruisende binnenstad van Eindhoven, op nog geen kilometer afstand van het Philips Stadion. Op minder dan 500 meter van het Stratumseind, de Markt en de Kleine Berg: de straten waar hét te doen is in de stad. In die binnenstad gebeurt sowieso enorm veel. Die gebeurtenissen versla ik voor het ED. Interviews, reportages of gewoon simpel nieuws.

Voor FRITS Magazine duik ik wat meer de diepte in met uitgebreidere interviews uit het Eindhovense.

Camjo, video-editing en voice over
Online video's, interviews, reportages

 

Online video's zijn in het landschap van social media steeds belangrijker aan het worden. Laat zien wat je te bieden hebt: op LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter of via videokanalen als You Tube of Vimeo.
Jansen Media heeft een eigen edit-set voor de productie van video's voor online of presentatie-gebruik. Alleen een voice-over nodig bij bestaande videobeelden? Mijn stem is mijn handelsmerk! FRITSTV, hockeyclub Oranje-Rood en ICS (cleaning en catering) zijn vaste (video)opdrachtgevers.

IMG_9204.jpg
IMG_2125.jpg
Connect, Samen, Bicycling, Valk Magazine
Interviews, reportages, eindredactie
 

In samenwerking met FRITS Media maak ik magazines voor HC Oranje-Rood (Connect) en facilitaire dienstverlener ICS (Samen). Bovendien schrijf ik op incidentele basis voor het wielermagazine Bicycling en voor Valk Magazine, het tijdschrift van de Van der Valk Hotelgroep.