Jansen Media & Events en Eddy Jansen werken voor diverse opdrachtgevers. Dit zijn de belangrijksten!

Projecten

FRITS Magazine en Eindhovens Dagblad
Verslaggever 'binnenstad Eindhoven'

 

Ik woon midden in de bruisende binnenstad van Eindhoven, op nog geen kilometer afstand van het Philips Stadion. Op minder dan 500 meter van het Stratumseind, de Markt en de Kleine Berg: de straten waar hét te doen is in de stad. In die binnenstad gebeurt sowieso enorm veel. Die gebeurtenissen versla ik voor het ED. Interviews, reportages of gewoon simpel nieuws.

Voor FRITS Magazine duik ik wat meer de diepte in met uitgebreidere interviews uit het Eindhovense.

Camjo, video-editing en voice over
Online video's, interviews, reportages

 

Online video's zijn in het landschap van social media steeds belangrijker aan het worden. Laat zien wat je te bieden hebt: op LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter of via videokanalen als You Tube of Vimeo.
Jansen Media heeft een eigen edit-set voor de productie van video's voor online of presentatie-gebruik. Alleen een voice-over nodig bij bestaande videobeelden? Mijn stem is mijn handelsmerk! FRITSTV, hockeyclub Oranje-Rood en ICS (cleaning en catering) zijn vaste (video)opdrachtgevers.

IMG_9204.jpg
coversbicyclingvalk.jpg
Bicycling Magazine, Valk Magazine
Interviews, reportages

 

Vanaf eind 2020 ga ik op incidentele basis verhalen maken voor het wielermagazine Bicycling en voor Valk Magazine, het tijdschrift van de Van der Valk Hotelgroep.
Voor Bicycling ga ik als wielergekke journalist, die zelf ook heel wat kilometers maakt, interviews en reportages maken. Eind november komt mijn eerste verhaal: een interview met een trio onnavolgbare Brabantse wielrenners. Voor de eerstvolgende Valk Magazine heb ik Pieter van den Hoogenband, chef de mission van het NOC*NSF geinterviewd.