Nieuws

frits2.jpg

24 april 2022 2022

De Schijndelse evenementenorganisatie #ThisIsLiveGroep is na Mojo en ID&T de derde grootste festival- en concertorganisator van ons land. In de nieuwe FRITS Magazine staat mijn verhaal met de topmannen achter deze organisatie, #PeterSanders en #JoopSoree.

eeuwig_trouw_cover.png

5 april  2022

In juni komt het boek ‘Eeuwig Trouw’ uit, een uitgave van de 100-jarige Supportersvereniging van PSV. Voor dat boek heb ik vijf verhalen gemaakt: een openhartig interview met succescoach Guus Hiddink, een verhaal over de grondlegger van het PSV-succes, Kees Rijvers, interviews met de (oud)-burgemeesters Alexander Sakkers, Rob van Gijzel en John Jorritsma, met oud-speler Harry Lubse en met de Eindhovense cabaretier en acteur Theo Maassen.

IMG_2313.jpg
nance-cover.jpeg
IMG_2125.jpg

24 maart 2022

Vandaag op mijn 70e verjaardag ga ik met de billen bloot. Je mag álles van mij weten. In 'hemd van het lijf' lees je alles wat je over mij zou willen weten. Of niet natuurlijk! ;-) Check het hier!

25 februari 2022

Vandaag valt de nieuwe FRITS Magazine bij de abonnees in de brievenbus. Ik mocht het coververhaal maken, zes pagina's interview met televisiepresentatrice en zangeres van Twenty4Seven Nance Coolen. In het verhaal gaat ze ook in op de MeToo-affaire bij o.m. TheVoiceofHolland. Zelf heeft ze zich op de vloer van de televisiestudio’s ook wel eens 'ongemakkelijk' gevoeld!

14 oktober 2021

Deze week verschijnt tweede uitgave van het magazine Connect van Hockeyclub Oranje-Rood. Vol lezenswaardige artikelen en interviews rond het 100-jarig bestaan van de club. Voor het magazine heb ik niet alleen interviews gedaan, maar ook de hele coordinatie en eindredactie. Geweldige coverfoto trouwens van Freekje Groenemans! Het magazine valt de komende week bij alle leden en sponsoren op de deurmat!