Stelvio aug. 2022

press to zoom

Fotoshoot 2019

press to zoom

Hawaii Pipeline-shore 2017

press to zoom

Stelvio aug. 2022

press to zoom
1/20
Radio Video Televisie

 

​Eddy Jansen werkte 20 jaar bij NOS/NCRV, maakte club-televisie voor PSV en hockeyclub Oranje-Rood en was voetbalcommentator bij Ziggosport. Hij beschikt over een eigen professionele video edit-set en is voice-over in talloze video-produkties en commercials.

Krant | Magazines | Online

 

Voor het Eindhovens Dagblad -print en online-  maakt Eddy Jansen nieuwsverhalen uit de binnenstad van Eindhoven en covert ook de ontwikkelingen in de dance-muziek. Voor het glossy magazine FRITS achtergrond-reportages en interviews. 

Presentator | Dagvoorzitter

 

Eddy is niet bang voor een microfoon en een ruimte vol mensen. Kortom: voor een presentatie draait hij zijn hand niet om. Product- of eventpresentaties, dagvoorzitterschappen en interviews zijn bij hem in goede handen. Hij was jarenlang DJ bij Classics Dance Night.

'Wekelijks hockey-commentaar bij duels op Viaplay'

Ieder weekend doe ik voor de nog tamelijk nieuwe streamingdienst Viaplay een wedstrijd uit de Tulp hoofdklasse mannen, de nationale hockeycompetitie. Een wedstrijd neerzetten kan ik wel, maar omdat mijn hockeyverstand redelijk beperkt is, zit wekelijks oud-international Harrie Kwinten naast mij: hij maakt analyses en geeft duiding aan sitiuaties in het veld tijdens een wedstrijd. Wij zijn gevleid door de eerste positieve reacties uit de hockeywereld, maar het kan natuurlijk altijd nog beter!

Update: 2 oktober 2022

IMG_4703.JPG