Col de L'Iseran aug. 2021

press to zoom

Fotoshoot 2019

press to zoom

Hawaii Pipeline-shore 2017

press to zoom

Col de L'Iseran aug. 2021

press to zoom
1/19
Radio Video Televisie

 

​Eddy Jansen werkte 20 jaar bij NOS/NCRV, maakte club-televisie voor PSV en hockeyclub Oranje-Rood en was voetbalcommentator bij Ziggosport. Hij beschikt over een eigen professionele video edit-set en is voice-over in talloze video-produkties en commercials.

Krant | Magazines | Online

 

Voor het Eindhovens Dagblad -print en online-  maakt Eddy Jansen nieuwsverhalen uit de binnenstad van Eindhoven en covert ook de ontwikkelingen in de dance-muziek. Voor het glossy magazine FRITS achtergrond-reportages en interviews. 

Presentator | Dagvoorzitter

 

Eddy is niet bang voor een microfoon en een ruimte vol mensen. Kortom: voor een presentatie draait hij zijn hand niet om. Product- of eventpresentaties, dagvoorzitterschappen en interviews zijn bij hem in goede handen. Hij was jarenlang DJ bij Classics Dance Night.

    'Als Eddy Jones op Hollywood Revival Party!'

Dit najaar komt mijn alter ego 'Eddy Jones' nog één keer in actie. Eigenlijk ben ik ruim vier jaar geleden gestopt met draaien. Maar soms krijg je van die verzoeken, waar je ècht geen 'nee' op kunt zeggen. Zoals draaien in de voormalige DansSalon in 2019 (foto). En op zaterdag 3 september draai ik een fijn setje onvervalste 70's en 80's-disco op de Zhivago & Hollywood Revival Party van Piet en Hugo van Rooij. Binnenkort start de kaartverkoop voor dit feest in de Effenaar. En FRITS Magazine komt met een interessante lezersactie met gratis tickets!

 


Update: 6 mei 2022

Eddy Jones